Cor de Bruin - Erelid van de Stoomfiets

Tijdens de opening van de geslaagde feestavond bij de bowling in Tuk was er even een verrassingsmoment voor Cor de Bruin. Onze voorzitter riep Cor naar voren en benoemde hem tot Erelid van MC de Stoomfiets. Zijn verdiensten voor de club waren de afgelopen ruim 40 jaar zodanig dat dit Erelidmaatschap onvermijdelijk was. Sinds mensenheugenis is hij verantwoordelijk voor de financiën van de club. Maar daarnaast acteert hij onder andere als organisator van de OtR, is hij contactpersoon naar lokale en landelijke overheden, weet hij de KNMV te vinden en zij hem, en zet hij (meerdaagse) toerritten uit en houdt hij de leden op de hoogte van clubfeiten.

Bovenal is hij degene die de club haar gezicht geeft en is zijn stem vaak bepalend bij belangrijke beslissingen. Vanuit de club wordt zelfs gesteld dat hij het geweten is van de Stoomfiets. Het was dan ook niet moeilijk om op voordracht van Cor Schellekens, onze penningmeester het Erelidmaatschap te geven.

Proficiat Cor en respect voor Ineke die hem de ruimte geeft om zoveel tijd en energie in de club te steken.