2019-06-10, de Pinksterrit (Emiel Mastenbroek)

Welkom Lucie. Als nieuw clublid meteen een rit meerijden, klasse! Emiel had een fikse rit van ca 175 kilometer uitgezet. Door het mooie weer was er redelijk wat vakantiedrukte op de weg, maar dat heeft ons nauwelijks gehinderd om heerlijk te toeren. We waren met 16 personen op 14 motoren. De route ging via Meppel, IJhorst over Balkbrug, Ommen richting Hellendoorn naar de Holterberg. Toen was het tijd voor een prima lunch bij 't Losse Hoes op de Holterberg. Lekker in het zonnetje. Hoewel de weersverwachting sprak van heftige buien in de namiddag, zagen wij alleen maar zon. Ook de rest van de rit over Raalte, Olst-Wijhe (pontje), Wapenveld, Hattem en het laatste stukje naar Steenwijk. Ondergetekende haakte helaas bij Hattem af. Maar ook het laatste stukje van de rit viel bijzonder in de smaak. Dat las ik in de Whatsapp groep van de toerende Stoomfietsers. Kortom, Emiel deed wat we van hem gewend waren. Een prachtige rit, goede lunch en mooi weer. Het was weer erg gezellig. Meer foto's vind je hier.

 

Fred.