23 juni 2019, de Verrassingsrit (Willem en Jolanda van Steenbergen)

De gelukkigen van deze dag. Klik op de foto voor meer plaatjes.
De gelukkigen van deze dag. Klik op de foto voor meer plaatjes.

23 juni 2019 - Je moet er maar op komen. Met een motorclub een toerrit rijden met een gemiddelde snelheid ver onder de 20 km/u. Maar Willem van Steenbergen verzint het. En hoe leuk was dat. Eerst van Steenwijk, via Zwolle en de IJsseldijk (dank Martin) naar Deventer en toen linea recta naar Voorthuizen. Daar zaten Cor de Bruin en ik al achter een verkoelende verfrissing te wachten op hun clubleden. Grand Café de Bunckman in Voorthuizen (noteer dat maar) blijkt een uitstekende opsteekplaats. Na een lekkere lunch moesten we wel 100 meter lopen naar de verrassingsopstap. E-Choppers en e-bikes. Een ruime 2 uur hebben we door het westen van de Veluwe getoerd. Over Stroe (tussenstop) en via via weer terug naar Voorthuizen. Hoewel ik uit de buurt kom, was dit allemaal nieuw voor me. Echt een super-idee was dit.

Willem en Jolanda van Steenbergen, heel erg bedankt voor een heerlijke clubmiddag. Ik hoop echt dat jullie de verrassing van 2020 ook voor jullie rekening nemen.

Iedereen bedankt voor deze superdag. En temperaturen van dicht tegen de 30 graden hielpen mee. Goed geregeld.

 

Filmpje van Cor de Bruin. Klik hier. 

 

Fred.