14 juli, de Monsterrit (Gerard en Thamar van Deelen)

 

14 juli 2019 - Het aantal afmeldingen deed het ergste vermoeden. Een rit van ca 240 km exclusief toe- en thuisrit is natuurlijk geen peuleschil. Toch vertrokken we van het honk van Gerard en Thamar in Elst (Gld) met 7 motoren en 8 motorgekken na lekkere koffie en koek. De rit vanaf Elst tot het eindpunt in Zevenaar was exact 201 kilometer. Met een superlekkere lunch-stop bij Boscafé 't Rimpelt in Afferden. Helaas stond de appeltaart nog in de oven en hadden we geen tijd om daarop te wachten. De superlieve dame van het café kon de teleurstelling van Harry echter niet wegnemen. Gelukkig werd dat zo'n 100 km later ruimschoots goedgemaakt. In Landgasthof Westrich in Bedburg-Hau/Till (D) hadden ze meer dan genoeg. Jammer dat die Duitse slagroom niet zo lekker is als bij ons. Met deze rit hebben we de Waal, de Maas en de Rijn overgestoken. Het was een waar rijdersgenot.

Vanaf het eindpunt moesten Cor en Marissa nog naar Almere (140km), Martin naar Vierhouten (65km), Koos naar Zuidlaren (170km!), Harry naar Steenwijk (125km), ik naar Ede (36km) en Gerard en Thamar weer naar huis in Elst (30km).

Ik heb genoten van een heerlijke motordag. De andere deelnemers zijn het ongetwijfeld met mij eens.

 

Gerard en Thamar, onze dank voor een heerlijke dag.

Fred.